Nederlands

Hoofdkantoor Hambakenwetering 5b
5231DD Den Bosch
Nederland

Over de schoonmakers van de zorg

Schoon... Schoon is van iedereen. Voor iedereen die nog maar net komt kijken. En iedereen die al aardig wat jaartjes meedoet. Daarom zijn er elke dag duizenden Hago medewerkers aan de slag. Voor meer dan 50.000 zorgcliënten in Nederland.

Contactgegevens

Voor meer informatie over Hago Zorg kun je kijken op www.hagozorg.nl of bellen met:
088 099 08 80.

Over Hago Zorg

Elke dag, op vele plekken in Nederland, zorgen wij voor schone zorgorganisaties. Daarmee spelen wij een rol in het leven van vele Nederlanders, jong en oud, die aangewezen zijn op goede zorg. En dat maakt Hago Zorg met recht de schoonmakers van de zorg.

Schoon is van iedereen.. Voor jong en oud en iedereen die aangewezen is op goede zorg. Dat is waar patiënten en cliënten recht op hebben, dat is wat ze verdienen. Daarom is voor iedere zorgorganisatie een veilige en schone omgeving om aangenaam in te kunnen herstellen of te kunnen verblijven belangrijk. Met ruim 50 jaar ervaring in schoonmaak in de zorg en meer dan 170 klanten, zoals ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen, begrijpt Hago Zorg als geen ander wat er nodig is om patiënten en cliënten zich thuis te laten voelen.

VIP!
Werk je bij Hago Zorg, dan ben je VIP! Dit staat voor Vakmanschap, Interactie en Plezier. VIP staat bij ons centraal. We zorgen ervoor dat jij over de juiste middelen en kennis beschikt om jouw vak zo goed mogelijk uit te oefenen en bieden je de ruimte om je verder te ontwikkelen.

Of je nu schoonmaakmedewerker of directeur bent, bij Hago Zorg is iedere medewerker even belangrijk. Hago Zorg investeert dan ook veel in haar mensen en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier aan het werk is. Want als wij ons inspannen voor onze mensen, spannen zij zich in voor ons. Zo simpel is het. Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we optimale invulling geven aan onze dienstverlening.

Is Hago Zorg iets voor jou?
Schoon is van iedereen, maar schoonmaken is een vak apart. Onze dienstverlening draait dan ook om mensen. Bij Hago Zorg is geen dag hetzelfde en er kunnen altijd onverwachte dingen gebeuren. Interactie speelt dan ook een grote rol bij onze dienstverlening. Dat vraagt om een flexibele houding en goede vakinhoudelijke kennis. Daarom zijn wij altijd op zoek naar professionals die onderdeel willen uitmaken van de schoonmakers van de zorg.

Vacatureoverzicht

20-03
Oproepkracht Schoonmaak – Zuyderland Sittard-Geleen

Bedrijfsprofiel Schoonmaakdienstverlening in de zorg is een vak apart. Hago Zorg is al 50 jaar actief in de gezondheidszorg en heeft veel kennis van en ervaring in medische schoonmaak in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Schoonmaken bij H...
Sittard-Geleen

20-03
Schoonmaakmedewerk(st)er - Mondriaan Schoon Heerlen

Medewerker Schoonmaak voor Mondriaan Schoon in Heerlen Functie omschrijving Schoonmaken in de zorg is net even wat anders! Aanpakken en zelfstandig werken kan bij Mondriaan Schoon in Heerlen. Jouw energie en enthousiasme kun je kwijt in de schoonmaaktaken die je gaat uitvoeren. Op dit moment hebben...
Heerlen

19-03
Schoonmaakmedewerk(st)er - Sevagram, Tobias - Heerlen

Bedrijfsprofiel Schoonmaakdienstverlening in de zorg is een vak apart. Hago Zorg is al 50 jaar actief in de gezondheidszorg en heeft veel kennis van en ervaring in medische schoonmaak in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Schoonmaken bij H...
Heerlen