Nederlands

Hoofdkantoor Hambakenwetering 5b
5231DD Den Bosch
Nederland

Contactgegevens

Voor meer informatie over Hago Zorg kun je kijken op www.hagozorg.nl of bellen met 088 099 08 80.

Over ons

Hago Zorg
Hago Zorg is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf. Schoonmaakdienstverlening in de zorg vraagt om specialistische kennis en vaardigheden. Met ruim 50 jaar ervaring in de zorg is Hago Zorg een gerenommeerde speler en marktleider binnen deze sector. We zijn expert op het gebied van (medische) schoonmaak en services ‘rondom het bed’ in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen en organisaties in de geestelijke gezondheidszorg en zorg voor gehandicapten. Aandacht en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Het hoofdkantoor van Hago Zorg is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Daarnaast hebben wij vier vestigingen en werken we bij klanten door heel Nederland.

VIP!
Werk je bij Hago Zorg, dan ben je VIP! Dit staat voor Vakmanschap, Interactie en Plezier. VIP staat bij ons centraal.. We zorgen ervoor dat jij over de juiste middelen en kennis beschikt om jouw vak zo goed mogelijk uit te oefenen en bieden je de ruimte om je verder te ontwikkelen.

Of je nu schoonmaakmedewerker of directeur bent, bij Hago Zorg is iedere medewerker even belangrijk. Hago Zorg investeert dan ook veel in haar mensen en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier aan het werk is. Want als wij ons inspannen voor onze mensen, spannen zij zich in voor ons. Zo simpel is het. Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we optimale invulling geven aan onze dienstverlening.

Is Hago Zorg iets voor jou?
Hago Zorg is actief binnen ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en zorg voor gehandicapten. De dienstverlening van Hago Zorg draait dan ook om mensen. Bij Hago Zorg is geen dag hetzelfde en er kunnen altijd onverwachte dingen gebeuren. Interactie speelt dan ook een grote rol bij onze dienstverlening. Dat vraagt om een flexibele houding en goede vakinhoudelijke kennis. Daar investeert Hago Zorg dan ook in.

Spreekt jou dit aan? Kijk dan snel bij de openstaande vacatures.